A- A A+

A. Top. Renovatie denkt met u mee

A. Top. Renovatie is al meer dan 30 jaar een begrip in algemene verbouwingswerken. Edward Gijsegom en zijn team zijn gespecialiseerd in betonwerken, dakwerken, gevelwerken, het plaatsen van vloer- en wandtegels en hebben een grondige vakkennis opgebouwd rond kwaliteitsmaterialen voor nieuwbouw of renovatie. Zij adviseren u graag bij de keuze van de materialen voor uw gevel, dak, vloer, … en werken samen met u een voorstel uit dat aangepast is aan uw wensen en budgettaire mogelijkheden.

Aangezien alle werken, van ruwbouw tot afwerking, door hetzelfde bedrijf worden uitgevoerd heeft u op de werf slechts één aanspreekpunt en wordt de timing strikt opgevolgd.
Ook wanneer u advies wenst over mogelijke renovatiepremies, helpt A. Top. Renovatie u graag verder. Het bedrijf is geregistreerd onder nummer 101610 en is gemachtigd om attesten af te leveren voor het aanvragen van renovatiepremies.

Een correcte en kwaliteitsvolle service, dat is waar A. Top. Renovatie voor staat. Wenst u meer inlichtingen over de werkzaamheden of wilt u graag een gedetailleerde prijsofferte laten uitwerken? Neem dan zeker contact op. U vindt de gegevens op de contactpagina.

A. Top. Renovatie // Avenue Pasteur 6h // 1300 Waver // België // Ligging // Gsm: 0478/50 01 77 // a.top.renovatie@gmail.com // BTW BE0837 209 473

Ligging