A- A A+

Werkzaamheden

A. Top. Renovatie is al 30 jaar uw betrouwbare partner voor algemene bouwwerken zoals metselwerken, het doorkappen van muren, het plaatsen van metalen liggers of betonnen balken, het gieten van betonplateaus en zolderafwerking. Ook voor betonwerken en rioleringswerken kiest u hier voor 100% kwaliteit. A. Top. Renovatie giet funderingen, betonplateaus, betonnen trappen, ringbalken en gewapende draagbalken  en plaatst afvoerbuizen, toezichtputten en gescheiden riolering.

Eens de basiswerken achter de rug, verzorgt A. Top. Renovatie de verdere afwerking van uw ruwbouw. Het bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van vloer- en wandtegels en sanitaire leidingen en verzorgt de gyprocwerken zoals het plaatsen van metalstud en het mechanisch bevestigen of verkleven van gipsplaten.

Zoekt u een bedrijf voor de uitwerking van uw dak of gevel? Ook dan bent u hier zeker van kwaliteit en precisie. A. Top. Renovatie heeft een stevige reputatie opgebouwd in dakwerken en gevelafwerking. Het bedrijf voorziet de volledige dakbedekking en isolatie voor zowel hellende als platte daken. Edward Gijsegom en zijn team zijn experts in zink- en koperwerken, het plaatsen van dakpannen en schalies, het leggen van roofing of EPDM-rubber (Ethyleen – Propyleen – Dieen Monomeer). Dit rubber wordt sinds 1963 gebruikt bij dakbedekkingen en wordt brandveilig conform NEN6050 aangebracht.

A. Top. Renovatie geeft u graag professioneel advies bij de keuze van uw gevelsteen.
U kunt kiezen uit traditionele baksteen of een afwerking in cederhout, sidings, trespa of rockpanel.

A. Top. Renovatie betekent topkwaliteit in één bedrijf. Wenst u meer inlichtingen of wilt u een prijsofferte laten opmaken voor de geplande werken? Neem dan zeker contact op. U vindt de gegevens op de contactpagina.

A. Top. Renovatie // Avenue Pasteur 6h // 1300 Waver // België // Ligging // Gsm: 0478/50 01 77 // a.top.renovatie@gmail.com // BTW BE0837 209 473

Ligging